Breadcrumbs

5 tips til et intimt efterår

Få et intimt efterår med disse 5 tips!

Få et intimt efterår med disse 5 tips!

 

5 tips til et intimt efterår

Få her tips til et gladere efterår! Den kolde årstid nærmer sig med hastige skridt. Derfor er det også oplagt, at du nu gør det til din mission, at give din partner et varmere og mere intenst efterår, det vil nemlig komme jer begge til gavn. I denne artikel får du nogle gode råd du både kan bruge til at holde gnisterne fra sommeren i live, eller du kan bruge dem til at genoplive lidenskaben mellem jer. Læs mere i artiklen, og få gang i parforholdsilden.

 

 

Giv hende opmærksomhed

Frasen “Hvis du behandler hende dårligt, vil hun blive interesseret I dig” kan måske virke for nogen, men du vil højest sandsynligt vinde mere på den lange bane, hvis du behandler din partner godt. Det kan du gøre ved at give hende ekstra opmærksomhed, kærlighed og tid. Når du er fyldt med kærlighed, så er du selv mere afslappet og selvsikker, og du vil kunne bringe jeres parforhold til nye højder.

 

 

Få gang i ilden imellem jer

Har i været kærester længe, kan forelskelsens sommerfugle godt være forsvundet lidt med tiden. Det er derfor vigtigt at du sørger for, at ilden ikke slukkes i dit forhold. Det kan du gøre ved at krydre tingene i jeres soveværelse med lidt nye ideer- der kan få gnisterne til at flyve mellem jer igen. Her er sexlegetøj for eksempel rigtigt godt til at eksperimentere med, og måske opdager i nye ting imellem jer, der gør jeres orgasmer sammen endnu bedre.

 

 

Gør noget specielt for hinanden

Det behøver ikke kun at være ved mærkedage eller andre særlige lejligheder at du gør noget ekstra for din partner- eller viser hende, hvor meget hun betyder for dig. Lad være med at vente til hendes fødselsdag med at invitere hende ud. Inviter hende ud en kold vinteraften, eller overraske hende med et hjem oplyst af stearinlys. Det er oftest de små ting og overraskelser i hverdagen, der senere hen vil betale sig for dig i soveværelset.

 

 

Vær ikke bange for ændringer

Bare fordi det bliver koldere udenfor, behøver vejret ikke at være en undskyldning for at i ikke er så intime længere. Brug det kolde vejr til at komme tættere på hinanden- også udenfor. Det kan være ekstra pirrende at have sex udenfor mens det er koldt, det er jo en lidt anderledes måde at varme hinanden på når I går en aftentur. Spontan sex kan være noget af det mest spændende- men husk altid at have et kondom med dig, så du er klar til når lysten melder sig mellem dig og din partner.

 

 

Vær opmærksom på dig selv

Du har allerede scoret din kæreste, nu er det vigtigt at du bliver ved med at være lækker for hende- så du må ikke forsømme dit udseende. Hvis du ikke gør noget ud af dig selv, kan din partner opfatte det som om du tager hende for givet. Så lad være med at hvile på laurbærrene, men vær opmærksom på dit udseende og din duft, det viser hende, at du er stolt af dit udseende, og at du gerne vil være attraktiv for hende.