Breadcrumbs

Fordele ved rillede kondomer

Fordelene ved rillede og nubrede kondomer

Fordelene ved rillede og nubrede kondomer

Hvad er fordelene ved rillede og nubrede kondomer?

Der findes ikke et kondom, der passer til alle mænd, da alle mænd er forskellige både mentalt og fysisk. Derfor er det vigtigt at du finder det kondom, der passer til dig. Du behøver ikke at holde fast i det traditionelle glatte standardkondom. Prøv mange forskellige typer, for eksempel kondomer med riller, nubrede kondomer eller kondomer med begge dele, der kan forbedre din seksuelle oplevelse.

 

Hvad er et ribbet kondom?

Ribbede kondomer har små hævede kamme, der løber rundt om dem, som er strategisk placeret for at skabe ekstra seksuel fornemmelse. Der er nogle der påstår, at man ikke kan føle noget, når man bruger et almindeligt glat kondom, men når du bruger et kondom med riller, kan den ekstra tekstur føre til større friktion og nydelse for både dig og din partner. De hævede kamme på kondomet er nemlig designet til at kunne tilføje ekstra nydelse til både din penis og hendes vaginalvægge, hvilket giver jer begge en ekstra fornemmelse. Ribbede kondomer fra Durex er designet til netop at forhøje både din nydelse og hendes.

 

Hvad er et nubret kondom?

Kondomer med dupper har specielt konstruerede hævede punkter på ydersiden for at øge spænding og sensation præcis, hvor du vil have det. De nubrede kondomer skaber ekstra friktion og større stimulering og nydelse for modtageren, hvilket fremkalder en ybere seksuelt respons fra begge.

Durex Pleasure Me-kondomerne har både riller og prikker, som giver en stimulerende tekstur, der giver en dejlig intensitet for jer begge.

Kondomer med en anden tekstur end glat, øger den seksuelle nydelse og intimitet, der vil føre til mere tillid og større kærlighed imellem jer. Når i eksperimenterer med de forskellige typer kondomer der findes, kan I tilføje en masse dejlige oplevelser til soveværelset. Det er naturligvis et personligt valg, om man helst vil bruge de traditionelle kondomer, eller om man vil prøve med riller eller nubrede kondomer.